2024. szeptember 15.

Céltalan éjszakai vezetésre hív a Suburban Stereo új klipje

Megjelent a budapesti emo/postrock Suburban Stereo második kislemeze, mely céltalan éjszakai városi utazásra hív. Ezt a hangulatot csak boostolja a Postbox Visual által a dalhoz készített szövegvideó, amit alább láthattok.

fotó: Hegyi Júlia Lily

A dal első verziója 2013 környékén született, a sok kísérletezés során egy csomó ötlet lemorzsolódott, viszont a refrén ének dallama és a harmóniák végig maradtak. A Drive céltalan éjszakai vezetésről szól, ami alatt a volán mögött ülve kikapcsolsz, viszont mégis pörögnek a gondolataid. Kezdettől fogva ezen a munkacímen futott, minden újabb ráépített layer ehhez a gondolatkörhöz kapcsolódik.” – mondták a srácok a dalról, akik közül kettő az Elefánt háttérfrontjából lehet ismerős.

A csapat 2021-ben mutatkozott be a Suzie cimű single-el melyhez videó klip is készült. 2023-ban belevágtak egy 5 számos bemutatkozó EP elkészítésébe ami lassan célegyenesbe ér, és várhatóan 2025-ben kerül kiadásra, ennek a kapcsán tervben van egy budapesti kislemezbemutató koncert is. “A készülő EP-n szerelmes nosztalgia, világmegváltó gondolatok, és szomorkodás várható korlátlan mértékben.”- ígérik.

Suburban Stereo: Mihály András Rómeó – ének, gitár, Biermann Áron – gitár, Nagy-György Tamás – basszusgitár, Tóth Tamás – dob

A zenekart kövessétek itt!