2024. június 20.

Önfeledt 4 nap a Dunakanyarban

Csütörtökön elrajtol a VéNégy Fesztivál és a festői nagymarosi part újra megtelik a szórakozni, kikapcsolódni vágyó fiatalokkal, családokkal. A fesztivál összehozza a visegrádi négyek, vagyis Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország előadóit, művészeit.

Napközben színházi, utcaszínházi előadások, légtáncosok kínálatából válogathatunk, de lesznek táncházak és kreatív workshopok is. Idén egy különlegességgel, VR Színházzal készül a legyen Concept Cultura csapata.

A képen kültéri, ég, fa, ember látható

Automatikusan generált leírás

A sportolás szerelmesei sem maradnak program nélkül, akár egy ingyenes kenutúrára is jelentkezhetnek. Idén a fesztiválozók előtt a váci cementgyár is megnyitja kapuit egy exkluzív vezetett túra erejéig.

A képen kültéri, tó, ég, víz látható

Automatikusan generált leírás

A családosoknak is érdemes kilátogatni, hiszen a VéNégy Oviban óvodapedagógusok szórakoztatják a kicsiket társasozással, kézműveskedéssel, bábszínházzal és meseolvasással.

Természetesen az EB meccsein is szurkolhatunk majd együtt. 

Zenei programban is kitett magáért a VéNégy stábja. Az alter szcénát tekintve a csütörtöki nap igazán erősre sikeredett. A színpadon láthatjuk Barkóczi Noémi & Sallai Laci párosát. A koraesti, még napsütéses időben Géem, azaz Golarits Márton is gitárt ragad majd. A kisbetűs ünnepnapok biztos megtáncoltatja a fiatalokat. És persze estére megérkeznek a nagy kedvenc klasszikusaink is, mint az Elefánt és a 30Y. Pénteken Cserihanna szókimondó rímeire és a Belau különleges világú dalaira is dülöngélhetünk. Szombaton egy újabb alter banda, a Zaekar kapott helyet több koncert mellett. Vasárnap pedig Áron Andrást is meghallgathajuk a The Black Circle Orchestra-val kiegészülve.

A képen koncert, tömeg, zene, esemény látható

Automatikusan generált leírás

Egy biztos, a Dunakanyar legnagyobb összművészeti fesztiválján senki sem fog unatkozni.

Jegyeket még találtok a fesztivál hivatalos oldalán: https://venegyfesztival.hu

fotók: venegyfesztvial.hu